Отарашиха бус на зеленчуковата борса
Отарашиха бус на зеленчуковата борса / netinfo
Пари, мобилни телефони и други ценности са били задигнати от "Форд Транзит", престояващ за разтоварване в складовете на зеленчуковата борса. Кражбата била извършена около 4,30 сутринта вчера, съобщиха от полицията.

Вратата на буса не била заключена. Изчезнали са дамска чанта, съдържаща лични и служебни документи, кредитни карти, три печата на фирми, 650 лева и три мобилни апарата.

Потърпевш се оказал 40-годишен мъж от Търговище, подал в Трето РПУ сигнал за инцидента. Полицията работи по установяване на извършителя.

Разкрити са тримата извършители, нанесли побой и ограбили немски гражданин в края на май. Триото варненци на възраст 26, 31 и 44 години задигнали от чужденеца златен пръстен, златна гривна, очила, ръчен часовник и 100 евро.

Крадците са осъждани и криминално проявени. Задържани са за 72 часа. Материалите по случая са докладвани на Окръжна прокуратура.

За 24 часа в ареста са и двама апаши, отарашили два апартамента в кв. "Възраждане". 16-годишните крадци посегнали на дамска и мъжки чанти, съдържащи лични документи, както и общо 770 лева. Единият задържан е варненец, другият - от с. Слънчево.