/ sales.nra.bg
Високопроходим лек автомобил БМВ модел Х5 е обявен за продажба от Националната агенция за приходите (НАП). Черният джип с година на производство 2002-а ще бъде продаден чрез таен търг, а наддаването за дизеловото возило ще започне от 7000 лева, показва справка в интернет портала за продажби на НАП. 

Този джип обаче съвсем не е най-скъпият автомобил, който е обявен за продажба от варненските данъчни. Чрез търг с тайно наддаване ще се търси нов собственик на лек автомобил „Мерцедес” модел C 220 CDI. Произведен е през 2012 г. и се предлага срещу първоначална цена от 22 000 лева. 

„Сузуки” модел „Гранд Витара” от 2008 г. пък е сложен на тезгяха срещу 8000 лева. Нови собственици се търсят на още няколко транспортни средства, сред които и мотопед.

Сред обявените за продажба движими вещи прави впечатление синджир от злато, проба 585 с обща дължина 64.5 см с 31 звена и щампа "Версаче" на всяко от тях. Теглото му е 51,7 грама, а първоначалната цена - 2141 лева.

В интернет портала за продажби на НАП се предлагат и недвижими имоти. Продават се няколко паркоместа, магазин и склад в една сграда в Цветния квартал във Варна, както и лозе край село Константиново. 

Поземлен имот със сгради в Провадия е най-скъпият имот за продажба в регион Варна. Имотът се простира на площ от близо 9 декара. Първоначалната му цена е 708 702 лв.

Нов собственик се търси и за атрактивен урегулиран имот в близост до ферибота в Белослав с площ 17 декара и начална цена 163 600 лв.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК