Ол инклузив за четириноги
Ол инклузив за четириноги / Дарик Варна
Ол инклузив за четириноги
37089
Ол инклузив за четириноги
  • Ол инклузив за четириноги

Топла боксониера с легло. Храна по избор. Денонощна охрана и индивидуални разходки. При това целогодишно и само срещу 10 лева за нощувка. Това са само част от екстрите на хотел край Варна. Хотелът обаче е за кучета и се намира в местността Боровец, близо до кв.Галата.

18 самостоятелни и дезинфекцирани клетки посрещат гостите на двуетажния пансион за домашни любимци. Помещенията са с гумиран под, специални легла и тоалетни. Друга услуга, която собственикът на хотела предлага, е възможност за обучение по време на престоя.

Разбираемо, най-пълен хотелът за кучета е по празниците. Случвало се е дори да бъдат връщани клиенти. Има обаче и такива, които оставят домашния си любимец и повече не се връщат за него.

Понякога се налага клиентите на хотела да бъдат усмирявани. Както се досещате, да си собственик на хотел за кучета не е най-безопасната професия. Ухапванията по тялото му са около 70.

Грижа за животните и нещо като малък поминък. Това е хотелът за Радослав Драгнев - опитен дресьор, за когото кучетата са хоби, и, както се оказва, бизнес...