Общината дава 25 бона за TV предавания
Общината дава 25 бона за TV предавания / netinfo
Община Варна обявява конкурс за избор на автор на телевизионно предаване със заглавие “Социалнa Варна”. Това става ясно от обявление, публикувано в сайта на Агенцията за обществени поръчки с дата 19 септември.

Специализираното ТV предаване ще е с жестомимичен превод и времетраене 30 минути. Ще се излъчва веднъж седмично с две повторения по избраната телевизия. Авторът на филма ще трябва да се ангажира и с 15 на брой 20-минутни участия на живо в сутрешния блок "Добро утро, Варна" на представители на Общината, Общинския съвет и неправителствени организации в социалната сфера, като не става ясно по коя телевизия върви въпросният сутрешен блок.

В обявлението за обществена поръчка не се посочват финансовите параметри на договора, но според изискваната банкова гаранция – 1% от стойността му в размер на 250 лева, става ясно, че договорът ще е на стойност до 25 хиляди лева. Парите за изпълнение на поръчката са осигурени от средствата за социални дейности в тазгодишния общински бюджет.

На 21 октомври ще бъде избрана икономически най-изгодната оферта, се посочва още в обявлението. Крайната дата за изпълнение е 31 декември тази година.