Нови попълнения в Административен съд-Варна
Нови попълнения в Административен съд-Варна / netinfo

Двама нови съдии встъпиха в длъжност в Административен съд - Варна на тържествена церемония, съобщиха от пресслужбата на съда. Красимира Желева - досега работила като съдия в Административен съд - Добрич, и съдия Даниела Станева - досегашен съдия в Окръжен съд - Варна, встъпиха в новите си длъжности след участие в конкурс чрез атестиране. Назначаването им е по предложение на председателя на Административен съд - Варна Тинка Косева и с решение на Висшия съдебен съвет от заседание на 10 декември 2009 година.

Съдия Даниела Станева е завършила СУ „Св. Климент Охридски", юридически факултет. През 1992 година започва работа като съдия изпълнител, а от 1998 година е съдия в Районен съд - Варна. От 2002 година е съдия в Административно отделение на Окръжен съд - Варна. Семейна, с дете.

Съдия Красимира Желева е с 13 годишен юридически стаж. Работи последователно като юристконсулт в Националната агенция по приходите във Варна и съдия в Административен съд - Добрич. От август 2008 г. е командирована в Административен съд - Варна. Семейна, с две деца.