Никола Спасов: Страхотна победа
Никола Спасов: Страхотна победа / netinfo
Старши треньорът на Черно море Никола Спасов заяви след категоричната победа над Спартак Вн с 5:0, че е изключително доволен от своя отбор и представянето му, въпреки липсата на някои от основните му играчи.

«Страхотна победа, с много добра игра на отбора. Победата е още по-важна, защото я постигнахме в една трудна седмица, защото трима от основните ни футболисти в последните два мача отсъствахме. През първото полувреме доминирахме, създадохме много положения, но не успяхме да вкараме гол, което се случи през второто полувреме. Надиграхме ги тотално, затова взехме и такава изразителна победа. Този успех е много ценен за нас. В отделни моменти имахме и късмет», сподели Спасов.

«Очаквах да бъде оспорван двубоя, тежък мач. Според договорните отношения с телевизията, нямахме възможност да отложим срещата.»

Наставникът сподели, че не е доволен от футболиста, който е дошъл на проби в тима: «Това, което видях не ме удовлетвори, няма да остане повече в отбора.»

«В нашия отбор Алекс има основна роля и когато той е на терена тимът играе по различен начин. Но ние имаме и други заместници и друг начин на игра, когато той не е на терена», завърши Никола Спасов.