Натрошиха колата на доброволци на НДСВ
Натрошиха колата на доброволци на НДСВ / netinfo
Натрошиха колата на доброволци на НДСВ
19915
Натрошиха колата на доброволци на НДСВ
  • Натрошиха колата на доброволци на НДСВ

Трима доброволци, ангажирани с предизборната кампания на НДСВ, са били нападнати късно снощи на пътя между селата Белоградец и Ягнило, община Ветрино. Минути преди това те са залепяли плакати на Националното движение за стабилност и възход и на водача на евролистата Меглена Кунева в с. Белоградец.

Автомобил Рено "Espace" е настигнал колата на доброволците на НДСВ, застанал е напречно на движението и ги е принудил да спрат. От него са излезли трима млади мъже, които със сапове за лопати са изпочупили колата на доброволците. В момента колата е без предно и странични стъкла. Счупени са фаровете, огънат е предният капак и страничната лява врата на автомобила. Младежите не са бити. Успели са да се избягат, като са минали през нивата, отдясно на пътя.

След нападението тримата младежи са подали сигнал в полицейското управление в гр. Провадия, където са били разпитани. Дознател е направил оглед на автомобила им.

От НДСВ призоваха всички партии към водене на толерантна предизборна кампания.

“Най-вероятно става въпрос за борба за разпределяне на територии. Явно някой вижда в наше лице заплаха. Надяваме се полицията да си свърши работата и открие извършителите”. Това заяви пред Дарик областният координатор на НДСВ във Варна Венелин Дяков.

Какво още каза варненският лидер на "жълтите" – чуйте в звуковия файл!