Народно дело с нов главен редактор
Народно дело с нов главен редактор / Народно дело

Мартин Марков е новият главен редактор на „Народно дело“. Той пое поста от Ангел Петричев, който става изпълнителен директор на футболен клуб „Лудогорец“.
„Благодаря на ръководството и екипа на вестника, които са ме подкрепяли силно през последните пет години. Благодарение на колектива запазихме традицията „Народно дело“ да е най-авторитетният и влиятелен вестник във Варна. Радвам се, че има приемственост и новият главен редактор е част от школата „Народно дело“. Това е гаранция, че този силен екип ще се запази. Мартин Марков е амбициозен и креативен редактор. Има страхотни нови идеи и винаги ще може да ползва опита ми за съвети и консултации“, заяви Ангел Петричев.

Мартин Марков е досегашен зам.- главен редактор. Кариерата си като журналист започва в „Народно дело“. Завършил е Френската гимназия във Варна и социология в СУ „Св. Климент Охридски“. Магистър е по публични финанси с диплома от ИУ - Варна.
Новият зам.-главен редактор на „Народно дело“ ще бъде Ирена Цекова. Тя също е кадър на „Народно дело“. Работила е като редактор в „Морски Труд“ и ръководител на пресцентъра на ОбС - Варна.

Информацията е на в-к "Народно дело"