На лов за изневери
На лов за изневери / Дарик Варна, архив
На лов за изневери
47349
На лов за изневери
  • На лов за изневери

По-добре е да си вярваме, отколкото да се следим, защото ако се следим, ще се хванем. Това гласи една сентенция, многократно доказвана през годините.

В България най-добрият детектив си остават съседите с излишък от свободно време. И все пак частните детективи не могат да се оплачат от липса на работа. Показват го и многобройните обяви, предлагащи проследяване и разкриване на изневери.

Разкриването на невярна съпруга, или съпруг-кръшкач, си остава най-често вършената работа от частните детективи. В днешно време ченгетата под наем предлагат и проучване  на бъдещ съпруг или съпруга. Частен детектив можете да наемете и за издирване на длъжници, търсене на безследно изчезнали хора или проучване на служители за лоялност.

Цените на повечето детективски услуги, като проследяване, разкриване на изневери и проучване на лица, зависят изцяло от сложността на задачата, от необходимия ресурс и технически средства за изпълнение.

Разлика между родните частни ченгета и американските им колеги няма, поне в методите на работа, смята единственият варненски член на Колегията на частните детективи. Стоян Недялков е частен детектив със 7 години стаж. Пред Дарик разкрива още, че при изпълнението на някои задачи му се е налагало да се дегизира.

Какво всъщност могат и правят частните ченгета? Отговорите ще откриете в звуковия файл.