/ болница Света Анна Варна
Мъжът е излязъл от затвора на 19 февруари, където бил близо три години

Искането на Районната прокуратура във Варна да бъде взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на мъжа е било уважено днес от състав на Варненския районен съд.

Постоянен арест за обвинен в блудство

29-годишният мъж е бил привлечен към наказателна отговорност за извършено блудство, което се наказва с лишаване от свобода от 2 до 8 години. Той забелязал в района на болницата „Света Анна“ момиче, което отключило вратата на вход.

Задържаха 60-годишен заради блудство с дете


Успял е да влезе с непознатото момиче във входа, настигнал го в гръб и извършил действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление чрез употреба на сила.

Осъдиха на четири години затвор учител за блудство с ученички

Пострадалата започнала да вика. „Видях те и ще те разпозная“
, казала жертвата, при което мъжът хукнал да бяга. На виковете ѝ се отзовали живеещи във входа, които успели да настигнат насилника и да го задържат, като повикали полиция.

Арестуваха кмет заради съмнения за блудство с момче (ВИДЕО)

След задържането му се оказало, че е излязъл от затвора на 19 февруари тази година, където е изтърпял поредната си ефективна присъда от 2 години и 8 месеца за унищожаване и повреждане на лек автомобил. Справката му за съдимост е 17 листа, уточняват от Районната прокуратура във Варна.

Оставят в ареста мъжа, обвинен в блудство с четири деца

Определението на Варненския районен съд, с което е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ на насилника, подлежи на обжалване пред Варненския окръжен съд.