Мъж пострада заради любовен триъгълник
Мъж пострада заради любовен триъгълник / netinfo
33-годишен мъж от Белослав е постъпил снощи в МБАЛ «Св. Анна» с прободна рана в областта на стомаха. По първоначални данни, пострадалият живеел на квартира на семейни начала с 33-годишна жена от Добрич, която наскоро се върнала от 10-годишен гурбет в Англия и Франция, и 13-годишния й син, като тримата обитавали една стая. В жилището живеели хазяинът и още един наемател.

Същата вечер всички се събрали и след като се почерпили се прибрали по стаите си. По данни на свидетелите, малко по-късно се чул вик от потърпевшия. Когато влезли в стаята му, видели жената да притиска парцал към стомаха му, за да се опита да спре кръвта. Пострадалият обяснил, че сам се наръгал с ножа, а след това, че междувременно излизал и се скарал с братята си, единият от които го наръгал.

При проведените следствени действия е установено, че жената е носила снимка на свой любовник в портмонето си. Когато мъжът я намерил, между двамата избухнал скандал. Снимката била скъсана, а жената наръгала потърпевшия с нож, открит в същото помещение.

Жената е задържана за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Пострадалият е със средна телесна повреда, за живота му няма опасност.