/ DarikNews.bg, архив
46-годишен варненец пък пострада след сблъсък на два велосипеда в Морската градина
36-годишна жена е била блъсната от моторист, който след инцидента избягал. Пътното произшествие е станало вчера около 13.40 часа на кръстовището на улиците "Васил Друмев" и "Любен Каравелов", съобщиха от варненската полиция.

Кола се заби в мантинела, пострада пътничка

Жената се намирала на пътното платно и работела, когато била ударена от мотоциклета. Вследствие на инцидента пострадалата е получила скъсване на връзка на дясната ръка. Била е прегледана и освободена за домашно лечение.

46-годишен варненец пострада след сблъсък на два велосипеда в Морската градина. Инцидентът е станал към 17.25 часа. Пострадалият блъснал  другия колоездач по време на движение. Получил е контузни наранявания.

Трима пострадали при сблъсък на лека кола с камион край Варна

47-годишен руски гражданин е засечен пиян зад волана на лека кола „Крайслер”. Солидно почерпеният шофьор бил установен при обслужване на ПТП с материални щети на бул. "Народни будители" в кв.”Аспарухово” около 19.30 часа снощи. Тестът с дрегер отчел 2,75 промила в издишания въздух. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Случаят е докладван на прокуратурата. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК