Виктор Карагьозов
Виктор Карагьозов / sportal.bg
Виктор Карагьозов
95166
Виктор Карагьозов
  • Виктор Карагьозов
Отборът на "Черно море БАСК" гостува утре в 18:00 часа на "ЦСКА" в мач от 7-ия кръг на Суперлигата по волейбол. Варненци летят тази вечер за София. 
"Ние обстойно анализирахме играта на "ЦСКА". Това е тим с качествени бивши национални състезатели и млади, перспективни такива.Ние имаме своите шансове срещу "ЦСКА"", коментира в интервю за "Морски гонг" по Дарик радио треньорът на "Черно море БАСК Виктор Карагьозов.

Той направи и равносметка на представянето на тима на варненци под негово ръководство до момента. "Черно море БАСК" е на 7-о място във временното класиране, като дотук е записал 3 победи и 3 загуби. Виктор Карагьозов говори и за причините да се съгласи да поеме отбора на "баските": "След дългия ми престои в чужбина прецених, че е дошъл моментът да се върна в България и с каквото мога да бъда полезен тук.

Първият човек от българските отбори, който ми се обади беше президентът на "Черно море БАСК" Красимир Илиев. Проведохмче няколко разговора, в които той бе много искрен. Чух неща, които наистина ме впечатлиха.

Разбрах, че отново у него се е запалил огънят да направи нещо сериозно с волейбола във Варна. Обсъдихме каква визия трябва да има отборът в близките 2-3 години като перспектива. По-късно получих чувствително по-добри предложения от топ отбори в България, но след като бях дал дума вече на Краси Илиев, а и той бе първият, който ме потърси, с радост се съгласих да водя "Черно море БАСК".

Чуйте цялото интервю с Виктор Карагьозов в приложения звуков файл.