варненци спечелиха 3 златни, 1 сребърен и 1 бронзов медал от държавното
варненци спечелиха 3 златни, 1 сребърен и 1 бронзов медал от държавното / Таекон до клуб Одесос
Таекуон-до клуб „Одесос“ завоюва три златни, един сребърен и един бронзов медал от последното Републиканско първенство по Таекуон-до ИТФ, съобщиха от клуба.
Отборът замина в доста намален състав от 10 човека, тъй като някои от отбора бяха контузени, болни или не издържали първите тестове за началото на годината.

Шампион при децата стана Димитър Дачев, който се представи повече от блестящо и взе три доста трудни срещи срещу много силни противника. Той е едно от най талантливите и бързо развиващи се  деца от школата на Таекуон-до клуб  „Одесос“.
Младен Въчков, който е само на 8 години и беше дебютант на състезанието,  успя да затвърди своите умения и извоюва своята първа победа, но малко не му достигна да продължи напред и да се бори за медал. Виктория Недева ,Теодор Илиев и Къйан Гао след спорно съдийство също не успяха  да се наредят сред  медалистите и останаха на крачка от почетната стълбичка, но с това си представяне показаха, че могат да постигнат високи резултати

Шампион при юношите стана Борис Колев, който след много труден жребий успя да се пребори с всички противниции и извоюва своята  първа титла. Той  безапелационно спечели мачовете си с по 5 на 0 съдийски гласа и се отличаваше с няколко класи над своите конкуренти.

При мъжете Таекуон-до клуб „Одесос“ нямаше конкуренция в дисциплина Тул  6-5 гуп и съвсем очаквано полуфинала и финала беше варненски. С 5 победи Теодор Тодоров получи своята титла. Неговите съотборници Боян Георгиев и Стефан Атанасов се представиха блестящо и затвърдиха страхотното преставане на Таекуон-до клуб „Одесос“ и добавиха към колекцията на клуба сребърен и бронзов медал.