/ Добри Атанасов
Симеон Христов пред Дарик за първия семинар по плажен футбол
95281
Симеон Христов пред Дарик за първия семинар по плажен футбол
  • Симеон Христов пред Дарик за първия семинар по плажен футбол
Първият семинар по плажен футбол у нас предстои да се проведе на 24 ноември. Организатор на събитието е новият председател на комисията по бийч сокър в БФС Николай Чернев, а домакин на работната среща ще бъде Разград.

Мероприятието има за цел да събере на едно място всички клубове в страната, които развиват тази изключително атрактивна разновидност на футбола у нас, а в програмата на семинара са включени важни въпроси относно функционирането на спорта за следващия сезон.

Специална лекция на тема "Маркетинг и управление на клуб" пред участниците ще изнесе изпълнителният директор на шесткратния шампион на страната Лудогорец Ангел Петричев.

Старши треньорът на националния тим Симеон Христов ще запознае присъстващите с новините и тенденциите от последния уоркшоп на ФИФА, а Николай Чернев ще изложи вижданията на комисията по плажен футбол за развитието и календара през 2018 г.

Какво сподели в спортната емисия на Дарик по повод предстоящия семинар Симеон Христов можете да чуете в приложения звуков файл.