/ ПСК Черно море
Нов президент бе избран начело на плувния шампион на България ПСК „Черно море”. По време на общо събрание ръководството на клуба с пълно единодушие избра за нов председател Филип Ромбаут. Изпълнителният директор на „Агрополихим” заменя на поста досегашния президент на черноморци Чавдар Трифонов.

По време на общото събрание бе отчетена поредна успешна година. Бе прочетен доклад от зам.-председателя на ПСК „Черно море” Миролюб Адамов. Най-добрият варненски и най-силният български клуб за втора поредна година е шампион на страната и носител на Купа „България”. Главен треньор е Никола Петров. През изминалата 2017 г. плувците от отбора са спечелили общо 162 медала – 61 златни, 69 сребърни и 32 бронзови, бе отчетено по време на събранието.

Двама досегашни членове на Управителния съвет бяха освободени след гласуване – Чавдар Трифонов, който бе и председател на клуба – поради преместване на бизнеса му в София, и Надежда Парушева, която се оттегли по собствено желание.

По време на събранието бяха избрани нови членове на УС. Това са Георги Чайков и Христо Атанасов – председател на Правната комисия в местния парламент във Варна.
ПСК Черно море