/ ПСК Черно море
Международен турнир по плуване - Black Sea Cup, организират ПСК „Черно море”, община Варна, Плувен комплекс „Приморски” и Българска федерация плувни спортове. Състезанието ще се проведе от 1 до 3 юни на 50-метров открит басейн в комплекс ”Приморски”.

Турнирър е по всички правила на ФИНА и ще бъде под ръководството на сертифициран международен съдийски състав. Участниците ще се състезават в отворена система, като класирането ще се формира спрямо възрастовите групи и пола.

Според регламента всеки отбор има право да се представи с общо 25 плувци. Всеки от състезателите може да плува в до 4 индивидуални дисциплини. Организаторите анонсират, че заявки за участие могат да се подават в срок до 20 май, 2018 г. включително.

Плувците са разпределени в 4 възрастови групи – момчета и момичета, родени 2005 г.; 2003 – 2004 г.; 2000 – 2001 – 2002 г. и 1999 г. и по-големи мъже и жени.

Първите трима плувци от всяка дисциплина ще получат медали и награди от спонсора на турнира. Най-добрият отбор ще бъде награден със специална купа. Първите трима състезатели по пол ще бъдат премирани с парични бонуси. Парична премия и специални награди ще има и за най-добрите плувци мъж и жена. 
ПСК Черно море