/ ПФК Черно море
Официалният сайт на ПФК "Черно море" съобщи, че Даниел Димов вече е част от отбора. По-рано днес Дарик ви информира, че универсалният футболист е подписал договор с клуба. 

Ето информацията на клубния сайт:
Даниел Димов подписа договор с Черно море и ще носи екипа на “моряците” през пролетния дял от шампионата в Първа лига. Традиционният му пост е дефанзивен полузащитник, но може да играе и като централен бранител.

Димов започна тренировки с “моряците” преди седмица, като допоследно се опитваше да си намери отбор в чужбина. Той взе участие в последните две контроли на варненци от зимната подготовка – дубъла на Лудогорец и Поморие. След спаринга с тима на Веско Бранимиров окончателно стана ясно, че Димов ще е част от Черно море през пролетта.

Роденият в Шабла футболист започва да играе футбол на 8-годишна възраст в местния клуб. През 2002 година преминава в ДЮШ на Черно море. За първия тим играе в периода 2006-2010 година, като записва 54 мача и три гола. След това преминава в Левски. При сините се подвизава до 2014 година, след което е трансфериран в израелския Макаби Петах Тиква. През последните две години е носил екипите на Денизлиспор и Манисаспор.

Даниел Димов подписа с "Черно море"

Даниел Димов ще бъде част от тима на "Черно море" през този сезон. Универсалният футболист е подписал договор с "моряците", призна самият той за "Дарик". Футболистът тренира с отбора от 10-ина дни, като взе участие и в последните 2 контроли срещу втория отбор на "Лудогорец" и "Поморие".

Даниел Димов, е роден в Шабла, а в ДЮШ на "Черно море" преминава през 2002-а година. В представителния тим на "моряците" високият 188 см футболист играе 4 години в периода 2006-2010, след което преминава в "Левски".

Следват негови престои в отборите на Макаби Петах Тиква, Денизлиспор и Манисаспор.  

За "Черно море" 29 годишният Димов има 54 мача и 3 гола. 
ПФК Черно море