/ spartak-varna.net
Управителният съвет на ФК "Спартак" свиква редовно Общо събрание на членовете на Сдружението, което ще се проведе от 18.00 часа, в Юнашкия салон, съобщава spartak-varna.net.

Сред заложените точки в дневния ред са отчет на дейността и финансов отчет за 2018, вземане решение за приемане на нова емблема, както и на нов печат на клуба ,решение за освобождаване и избиране на нови членове на УС, нов председател и заместник председател, и други.

"Информативно само припомняме , че нашият Клуб е един от малкото в България(ако не и единствен), където, поради чисто исторически причини, самите привърженици на Клуба имат мнозинство както в Общото събрание на Клуба , така и в Управителния съвет на Клуба, се к .

През последните близо 10 години, феновете на Спартак Варна бяха в непрекъсната борба за защита правото на съществуване на своя Клуб и успяха да се преборят със системата, която бе поставила Клуба ни в кома.  А за последните дванадесет месеца бе свършена и немислима(само допреди година-две) като мащаб и възможности работа:

1.Върна се базата стадион „СПАРТАК“, която дълги години бе експлоатирана от частна фирма само за техните си цели.
2.Върна си базата и на ст. „Локомотив“.
3.Започна и ремонтът на ст. „СПАРТАК“ и пълна подмяна на тревното покритие на терена.
4.Бе организиран и ознаменуван един наистина емоционален и запомнящ се 100 годишен юбилей на Клуба.
5.Възстановен бе мъжкият отбор, който в момента е на 2-ро място във В СИ група, с поставени цели и реални шансове за влизане в професионалната Б група.
6 Възстановена и в процес на развитие е и ДЮШ , която от 67 деца преди годна, сега е с над 200 млади соколи.


Разбира се, че има още много какво да се желае, но всичко с времето си. Уважение за всички , които защитават Спартак Варна и Успех на всички, които работят за възстановяването и развитието на 100-годишния ни любимец!

Спартак Варна - Любовта Не Умира !", пише още spartak-varna.net
spartak-varna.net