"Моряците" стартираха с подготовката в Банско

Отборът на Черно море направи първа тренировка в Банско. “Моряците” пристигнаха в зимния ни курорт днес следобед с група от 22-ма футболисти и проведоха тонизиращо занимание на базата край хотелския комплекс. В понеделник към тима ще се присъедини Мартин Минчев, който получи почивка след завръщането си от националния отбор. С тима не пътува и Галин Минков, който изкара няколко дни със “зелено-белите”.Първата контрола на “моряците” в Банско е на 19 юни, а съперник ще е тимът на Марица Пловдив. На 24-и варненци срещат новака в Първа лига Арда, а на 26-и ще мерят сили с Ботев Враца.

Черно море ще е на лагер до 28 юни, след което тима ще продължи подготовката си във Варна.
Отборът на Черно море направи първа тренировка в Банско. “Моряците” пристигнаха в зимния ни курорт днес следобед с група от 22-ма футболисти и проведоха тонизиращо занимание на базата край хотелския комплекс. В понеделник към тима ще се присъедини Мартин Минчев, който получи почивка след завръщането си от националния отбор. С тима не пътува и Галин Минков, който изкара няколко дни със “зелено-белите”.Първата контрола на “моряците” в Банско е на 19 юни, а съперник ще е тимът на Марица Пловдив. На 24-и варненци срещат новака в Първа лига Арда, а на 26-и ще мерят сили с Ботев Враца. Черно море ще е на лагер до 28 юни, след което тима ще продължи подготовката си във Варна. / ПФК Черно море
Отборът на Черно море направи първа тренировка в Банско. “Моряците” пристигнаха в зимния ни курорт вчера следобед с група от 22-ма футболисти и проведоха тонизиращо занимание на базата край хотелския комплекс. Днес към тима ще се присъедини Мартин Минчев, който получи почивка след завръщането си от националния отбор. С отбора не пътува и Галин Минков, който изкара няколко дни със “зелено-белите”.Първата контрола на “моряците” в Банско е на 19 юни, а съперник ще е тимът на Марица Пловдив. На 24-и варненци срещат новака в Първа лига Арда, а на 26-и ще мерят сили с Ботев Враца.

Черно море ще е на лагер до 28 юни, след което тима ще продължи подготовката си във Варна.
ПФК Черно море