/ Национална лига футзал
Два мача предстоят утре и вдругиден на "Черно море Мания", съответно от 5-ия и 6-ия кръг на Национална лига футзал "Развитие КДА". Момчетата на Пламен Стойков ще имат за съперници УНСС и "ЦСКА Футзал".

"Очаквам трудни мачове! Нашият отбор не може да разчита на лесни мачове в националната лига, защото всички отбори са качествени. Специално тимът на УНСС играе много бърз и динамичен футзал и неслучайно са лидер до момента в лигата с най-много отбелязани голове.

Ще се опитаме да им се противопоставим и да неутрализираме техните силни страни, за което се готвихме през седмицата.  "ЦСКА" са непредвидим отбор, но ако играем концентрирано и се възползваме от нашите шансове, ще се поздравим с първи точки в НЛФ" коментира Пламен Стойков.

Той вярва, че този уикенд ни очакват хубави и интригуващи срещи по футзал, които не бива да бъдат пропускани от варненския запалянко.

"Черно море Мания" и УНСС играят утре в 21:15. Срещата с "ЦСКА Футзал" е в неделя в 13:30. И двата мача са в зала "Владислав" в комплекс "Черно море".