Състезателката по карате киокушин на „Карате файтърс” Деница Георгиева бе избрана за спортист на Варна за месец декември.
Състезателката по карате киокушин на „Карате файтърс” Деница Георгиева бе избрана за спортист на Варна за месец декември. / Добри Атанасов
Състезателката по карате киокушин на „Карате файтърс” Деница Георгиева бе избрана за спортист на Варна за месец декември. Деница, която отскоро тренира и кикбокс спечели бронзов медал на на ката  Европейското първенство в Унгария до 21 години. Треньор на Деница е Ваня Илиева.

За №1 на варненското спортно училище е определен гимнастикът Божидар Златанов от ГСК „Интерком груп Черноморски юнак“.
Божидар спечели  6 златни и 1 сребърен медала от международен турнир в нови Сад.  Има и сребърен медал от международния турнир на „ЦСКА“.Негов треньор е Сергей Стоянов.

За отбор на месеца е определен футболният тим на „Черно море“, възрастова група 19 години. Те са на първо място в класирането в тази възраст у нас след приключването на есенния дял от шампионата.

Победител в онлайн анкетата стана състезателката по плуване на ПСК „Черно море „ Калина Николаева, която  спечели 7 златни медала в седем различни дисциплини на Държавното първенство. Личен треньор е Антон Гиляревски.