/ Национална лига футзал
ФК "МАГ" приема в събота и неделя тимовете на "Левски" и ФК "Г". Преди тези срещи от 7-ия и 8-ия кръг варненци са в челната четворка на Национална лига футзал "Развитие КДА" с актив от 13 точки.

"Относно следващите съперници на "МАГ" в Националната лига по футзал, бих могъл да дам по-обективно и адекватно мнение за отбора на "Левски" София, тъй като ги познавам много по-добре и като отбор, и като единици. Както съм водил много битки с тях на клубно ниво, така и съм бил с тях рамо до рамо в националния отбор", коментира капитанът на "МАГ" Димитър Цветанов.

"Безспорно "Левски" е много силен и опитен отбор, с който няма да ни е никак лесно. Все пак те са действащият шампион на България. Едно е сигурно, че в съботната вечер феновете на футзала във Варна могат да очакват истинско дерби между два опитни отбора и аз ги призовавам да дойдат в залата. Колкото до тима на ФК "Г", представата ми е доста по-бегла.

Единственото, което знам е, че са от доста години в залата и това е фактор, с който със сигурност трябва да се съобразим и да внимаваме с тях. Силно се надявам "МАГ" да покаже същия силен характер и непримирим дух в тези мачове, така както го направи в първите пет кръга", завърши Димитър Цветанов.

"МАГ" приема "Левски" в събота в 21:15 часа, а с ФК "Г" играе в неделя, в 13:00 часа. И двата двубоя са в зала "Владислав" в комплекс "Черно море".