Иса
Иса / ПФК Черно море

Нападателят Исмаил Иса, който бе заменен принудително в 13-ата минута на срещата с разградчани, мина ядрено-магнитен резонанс, след който стана ясно, че футболистът е със скъсана частично медиална връзка на коляното на левия крак. Очакванията са Иса да се възстановява около две седмици, след което ще започне постепенно тренировъчен процес.

Другият контузен в тима на “моряците” Родриго пък е с проблем в адуктора, но до колко сериозна е травмата му ще стане ясно по-късно през деня, след като халфът на варненци мине ехограф.

С проблеми е и Йонуц Няго, който се контузи на днешното занимание. Румънецът ще мине ядрено-магнитен резонанс, като съмненията на медицинския щаб на Черно море са за увреден менискус.

Днес повод на почерпи има един от най-дългогодишните служители в Черно море. Шофьорът на “моряците” Неделчо Жеков навършва 62 години. Неделчо вози футболистите на клуба вече повече от 10 сезона. Всички на “Тича” честитиха рождения ден на бат Неделчо, като му пожелаха още дълги години зад волана на клубния автобус на “зелено-белия” варненски тим.

ПФК Черно море