/ Добри Атанасов
Проблемите пред треньора на Черно море Емануел Луканов за предстоящия мач с Верея в неделя се увеличават. Още един футболист на “моряците” е в лазарета след вчерашната тренировка.

По време на заниманието болки в областта на коляното е усетил Марек Кузма. По предварителни прогнози нападателят е с разтежение на сухожилието над коляното, но за да станат ясни точно какви са параметрите на травмата, ще мине ядрено-магнитен резонанс. Със сигурност Кузма отпада от сметките на Луканов за двубоя със старозагорци.

"Черно море" не познава вкуса на загубата срещу "Верея"

Атакуващият футболист Георги Божилов пък ще претърпи операция. Проблемите на Божилов в глезена се оказаха по-сериозни и за отстраняването им е необходима хирургична интервенция.

Така треньорът на Черно море Емануел Луканов ще прибегне към услугите на играчи от школата на “моряците”, за да запълни групата за двубоя с Верея.

Никола Попов свири „Черно море”-„Верея”

Припомняме, че Витиня, Цветелин Чунчуков, Евгений Боровик и Мартин Костадинов са трайно контузени и са аут от терените до края на годината, а младият нападател Мартин Минчев е с разтежение. С националния отбор U19 пък са Ертан Томбак и Иван Дюлгеров. Последният обаче ще е на линия за неделя.

Мачът от 15-ия кръг на Първа професионална лига между Черно море и Верея е в неделя от 15,30 часа на стадион “Тича”.
ПФК Черно море