/ МФЛ България
Отборът на МФК ЦСКА записа изключително важна победа с 5:1 над МФК Балерини в мач от 23-ия кръг на Първа лига от МФЛ-Варна. Това бе първи успех на "червените" над този съперник в шампионата, като предните два мача помежду им завършиха 1:3 и 0:0. Възпитаниците на Стелиян Стоянов поведоха с 2:0 още до 9-ата мин. след автогол на Емил Дончев и попадение на Петко Петков. Балерините, които са сребърни медалисти от миналото първенство, намалиха чрез Николай Илиев в 13-ата мин., но за повече силите им не стигнаха. През втората част Костадин Иванов (24`) и Стоян Андонов (25`) покачиха на 4:1, а вратарят Иван Иванов оформи крайния резултат в 33-ата мин. С този успех ЦСКА запази аванса си от 5 точки на върха 4 кръга преди края. Те обаче все още не могат да бъдат спокойни, че са докоснали трофея, тъй като имат много важен мач с основния си преследвач Любимец-13 на 8 април.
"Любимците" в този кръг записаха труден успех над СОД-DSC с 3:2 след гол в последната минута. Борислав Рангочев даде аванс на своя тим след пас на Николай Байчев още в 5-ата мин., но "охранителите" стигнаха до пълен обрат - Цветан Димитров изравни в 19-ата, а Светлин Станчев направи 1:2 в 30-ата. Развъзката дойде в заключителните минути. В 36-ата играчите на Любимец-13 изравниха чрез Атанас Йорданов, а в последните секунди Димитър Монов им донесе успеха, след който те продължават да имат шансове за титлата. Освен това, Галин Милков и компания на практика няма как да бъдат изместени от второто място, тъй като вече имат аванс от 8 точки пред третия Макао.
"Магазинерите" паднаха в този кръг с 1:3 от МФК Волов. След нулево първо полувреме Добромир Димитров вкара две попадения за своя тим в 23-ата и 32-ата мин. Макао намали чрез Стоян Димитров в 33-ата, но в заключителните секунди Росен Иванов оформи крайния резултат.
МФК Дубала продължава неубедителното си представяне при отсъствието на контузения си капитан и мениджър Ивайло Станчев, като в този кръг загуби от МФК Пекарни Чочо с 3:4. Това е трето поражение за тима в последните пет мача, а в тях той има и едно реми. "Пекарите" дръпнаха с 3:0 още до 18-ата мин., като Никола Николов откри резултата, а Деян Давидов се разписа на два пъти. Пламен Цветков успя да намали в последната минута на първата част. В 34-ата Давидов оформи своя хеттрик, а в 37-ата и 39-ата Жоро Зотов и Златин Жеков върнаха надеждите на тима си, но до раввенство така и не се стигна.
В този кръг Лудогорец Доброплодно победи с 5:0 служебно отказалия се тим на Godzila.


МФЛ-Варна, Първа лига - 23 кръг:
МФК ЦСКА - МФК Балерини 5:1
МФК Дубала - МФК Пекарни Чочо 3:4
ФК Любимец 13-Варна - ФК СОД-DSC 3:2
МФК Волов - МФК Макао 3:1
МФК Godzila - ФК Лудогорец Доброплодно 0:5
МФЛ Варна