Черно море
Черно море / Добри Атанасов
"Черно море" изигра последната си контрола от зимната подготовка. Съперник на "моряците" беше "Поморие". Варненци спечелиха с 2-0 проверката, която се явяваше официално представяне на тима пред феновете. Головете отбелязаха Мариян Огнянов в 29-ата минута и Мартин Минчев в 80-ата. 

Треньорът на Черно море Илиан Илиев използва седем юноши от школата на клуба. Това са Мартин Костадинов, който стартира двубоя като титуляр и изигра пълни 90 минути, както и Николай Минков Ертан Томбак, Емил Янчев, Румен Касабов, Лъчезар Йорданов и Мартин Минчев. Сред тях има таланти, родени 1999, 2000, 2001 година.

Коментарът на Илиан Илиев след мача:
“Получи се добра проверка, както за нас, така и за съперника. Като цяло се вижда, че трябва още малко да се освежим, да сме по-пъргави.Тази умора, която е след подготовката и е нормално да е така, малко ни ограничава бързото боравене с топката. Но като движение и натоварване сме доволни. Допуснахме слабости, основно в крайните бранители. Трябва да ги коригираме, защото идват съперници с добри флангови играчи.Някои от футболистите трябва да са по-отговорни в играта, защото подхождат малко лежерно в определени ситуации и ако се продължава по този начин, няма да играят”.

Илиев уточни, че с Даниел Димов са се разбрали да подпише договор в понеделник.
ПФК Черно море