Мондиал 2010: Полуфиналите = нови залагания
Мондиал 2010: Полуфиналите = нови залагания / Reuters
Мондиал 2010
30857
Мондиал 2010
  • Мондиал 2010

След два дни почивка за полуфиналистите нa Световното по футбол, тази вечер футболната битка в ЮАР ще бъде подновена с двубоя Уругвай-Холандия. След като остраниха Бразилия, Робен и компания са категорични фаворити за място на финала в неделя, според букмейкърите.

Като изключим зрелищата по стадионите и пред телевизорите, eдна от хубавите страни на Мондиала са възможностите за залагания и печалби. Всички букмейкърски къщи излизат с най-различни предложения за тези, които искат да заложат на нещо по-различно от резултатите в мачовете. В началото на първенството например вървяха залагания кой първи ще отнесе словесни обиди от Диего Марадона.

Сред най-странните предложения, на които можеше да се залага, бяха как ще бъде отпразнуван първият гол на Световното, и играч на кой отбор първи ще покаже тениска с Исус след отбелязването на гол. Съвсем очаквано последното не се случи на футболист от Северна Корея и никой не успя да спечели от коефициента 1000/1.

Залагането по време на Мондиал е възможност да съчетаете приятното с още по-приятното. На какво залагат варненци и как вървят залозите дни преди финала на Световното в ЮАР? Отговорите ще откриете в звуковия файл!