Мол Варна прави Тунинг фест, Мишо Шамара - водещ
Мол Варна прави Тунинг фест, Мишо Шамара - водещ / mallvarna.bg

Над 50 модифицирани автомобили ще бъдат експонирани по време на Тунинг Фест Варна 2012, който ще се състои днес и утре в морската столица. Участниците в шоуто ще представят разнообразни модели на спортни, състезателни и ретро коли с тунинговани елементи.

Събитието ще се проведе в обособена зона на външния паркинг на търговско-развлекателния център Мол Варна. Организатор е Tuning.BG - най-големият авто портал, обединяващ всички автомобилни ентусиасти в България.

Категориите, в които са селектирани автомобилите са за цялостен, оптичен, аудио и силов тунинг. Съответно във всяка отделна група ще бъдат класирани най-атрактивните автомобили. Също така ще бъде избран и автомобил-фаворит на публиката.

Откриването на Тунинг Фест Варна 2012 ще бъде днес в 12.00 ч. Двудневната програма на авто шоуто включва музикални изпълнения, игри с публиката, забавна автомивка и дори атрактивни ММА демонстрации. Водещ ще бъде едно от най-популярните лица на хип-хоп сцената у нас Big Sha (Мишо Шамара).

Шоуто е със свободен вход и ще бъде отворено за посещения и след финала на редовната дневна програма, в събота и неделя до 22.00 ч.