/ netinfo
23-годишен младеж Вълчи дол ще лежи в затвора, след като беше спипан пиян зад волана на автомобила си. Водачът е засечен на 29 септември на пътя Варна-Добрич да управлява „Рено” с концентрация на алкохол в кръвта от 1,60 промила. Подсъдимият има предходна съдимост. В бързо производствоВарненският районен съд одобри споразумение, с което му беше наложено ефективно наказание от 6 месеца лишаване от свобода.

На 33-годишен водач от Варна съдът наложи условно наказание от 3 месеца лишаване от свобода, отложено с 3 години изпитателен срок. На 25 септември по бул. „Цар Освободител“  той управлявал “Сеат“ с алкохолна концентрация от 1,79 на хиляда. Подсъдимият е с чисто съдебно минало. Той беше лишен от права за управление на МПС за срок от 12 месеца.

Спипан с дрога съдийски син се призна за виновен

В друго разглеждано днес дело съдът освободи от наказателна отговорност  37-годишен водач, хванат преди близо година след употреба на кокаин зад волана на „Мерцедес“ в Долни чифлик. На подсъдимия бе наложена глоба в размер на 1000 лева и освен това няма да може да управлява автомобил за срок от половин година.