/ dariknews.bg
Млад шофьор е в тежко състояние, след като се заби с автомобила в електрически стълб. Инцидентът е станал два часа след полунощ на 15 декември на варненския булевард „Трети март”. 19-годишният водач загубил управление над автомобила си „Ауди”, блъснал странично друга кола, след което се ударил в в стълба. Получил е множество травми, като за живота му има опасност. 

Двама души загинаха при катастрофа на пътя София – Варна

За лечение в болница е настанена и пътничка в автобус на градския транспорт. 68-годишната жена паднала на пода след рязко спиране и си счупила крака. 6 пешеходци са ранени при пътни инциденти през почивните дни във Варна. Двама от пострадали са били ударени от автомобили, докато пресичат на пешеходна пътека. 

Отново инциденти с пешеходци, две деца пострадаха

При единия от случаите водачът е избягал от местопроизшествието. На 14 декември, около 19:50 часа на бул. „Константин и Фружин” той е блъснал момиче, което се е разминало само с леки контузии. Най-тежко е състоянието на 44-годишен мъж, който е настанен в болница със счупвания и травми. Той е бил пометен от кола, управлявана от 19-годишен водач.