Марешки в ареста, сби се на ул. Студентска
Марешки в ареста, сби се на ул. Студентска / Дарик Варна, архив

Аптечният бос Веселин Марешки е задържан във Второ районно във Варна, пише Варна утре. Марешки се е сбил с общинския съветник Костадин Костадинов. Последният е бил бушониран от аптекаря и вече е отишъл да си вади медицинско, докато Марешки е в ареста.

От миналия петък насам Веселин Марешки се меси в имотен спор между бивши съпрузи, които се карат, кой да взема наема от пицария на ул. "Студентска", която отдават под наем.

Аптечният бос се намеси, вземайки страната на жената в спора, поради факта, че е неин познат.  По време на уличния скандал, който се заформил се наложило няколко пъти да бъде викана полиция, а униформените написаха предупредителен протокол на Марешки. Сагата продължи и вчера, когато до късно през нощта наемателят, бившите съпрузи и Марешки се караха.

От вчера на скандалите на ул. "Студентска" започнал да присъства и общинският съветник Костадин Костадинов, който се оказал познат на една от страните в спора.  Днес обаче се е стигнало до физическа саморазправа между него и Марешки.