Концертите започват на 21 юли във Варна, следват Бургас, Пловдив и София
Любо Киров събира специални гости за турнето си „Целуни ме“. ALMA, Михаела Маринова, Поли Генова и Стенли ще бъдат част от концертите на открито, които започват на 21 юли във Варна. Следват Бургас на 3 август и Пловдив на 9 август, а турнето ще завърши в София на 4 ноември в зала 1 на НДК, съобщават организаторите.

Сцената му отива: Любо Киров събра почитателите си в „Арена Армеец“ навръх рождения си ден

Публиката ще чуе на живо дуетите на Любо Киров с Михаела Маринова „Мога“, с Поли Генова „Тръгни навреме“ и общата му песен със Стенли „Където няма време“. Всичко това ще бъде подкрепено от музиката на голямата банда, с която Любо Киров прави по-мащабните сиконцерти. Началото ще даде ALMA, която ще изпълни акустични и нови версии на авторските си парчета, както и кавъри на големи хитове.

Концертите от турнето носят името на новия албум на Любо Киров - „Целуни ме“, който беше представен през април. Едноименната песен от албума пък съвсем скоро беше отличена за БГ Песен и за БГ Текст, чийто автор е Любо Киров, на Годишните музикални награди на БГ Радио. В категорията БГ Комбинацията статуетката отново отиде при изпълнителя за песента „Където няма време“, в която си партнира със Стенли и Христо Мутафчиев.

През април певецът издаде дългоочаквания от всички фенове нов албум „Целуни ме“. Именно на представянето му в София музикантът направи и премиерата на видеото към песента „Усеща се сила“ с кадри от знаковия му концерт в зала „Арена Армеец“, който беше на 26 октомври миналата година.

На 22 май Любо Киров излезе на сцената в легендарната лондонска зала Troxy за грандиозен концерт на световно ниво и първи с подобен мащаб за него.