/ „Планекс“
Комплексът има предимствата на свежия въздух, морската панорама и спокойствието на кв. „Бриз“
След отчетен ръст от 10% на сделките с имоти в София за 2017 г., същата възходяща тенденция започва да се наблюдава и във Варна. Специалистите отбелязват потенциала на града за растеж на сектора, като данните на Агенцията по вписванията показват, че броят на сключените сделки на зелено за новостроящи се сгради продължава да расте – намалява интересът към закупуване на стари жилища за сметка на новото строителство.

Активността на пазара на имоти във Варна продължава да се увеличава, като се отчитат няколко ключови фактора, стимулиращи този процес. Основната причина е масовото предлагане на жилищни кредити с лихви по-ниски от 4%, но също и възвръщането на доверието в жилищни имоти като инвестиционна възможност. Двустайните и тристайните апартаменти са най-търсените в града, като местоположението на имота е водещ мотив при избора на жилище.

Строително-инвестиционната компания „Планекс“, доказала се през последните 26 години като фирма, която съчетава качество на строителството, собствен архитектурен характер и специален подход към заобикалящата среда, проектира именно жилищни проекти, съобразени с предпочитанията и нуждите на съвременния градски човек.
 

„Планекс“

Новият жилищен проект – „Корал Резиденс“ – е модерен комплекс от затворен тип, разположен в един от най-престижните квартали на града – кв. „Бриз“ (местност Свети Никола), в близост до бул. „Княз Борис I“. На няколко минути от комплекса се намират Морската градина, плажната алея, заведения за хранене и търговски център с множество малки магазини.

Комплексът се състои от две нискоетажни сгради, ориентирани на югоизток.  Фасадата е с уникален дизайн, следващ структурата на естествения корал, а почти всички апартаменти имат южно изложение и морска панорама. Във вътрешния двор е проектиран богато озеленен парк със зони за отдих, открит басейн и детска площадка. Комплексът е от затворен тип с контролиран достъп и смарт видеодомофонна система. Предвидена е цялостна поддръжка, почистване и управление. 

В „Корал Резиденс“ са проектирани 63 двустайни, тристайни и четиристайни апартамента с площ от 60 до 220 кв.м. Строителството на жилищния комплекс ще приключи през октомври 2019 г.
 

„Планекс“


„Планекс“ изгражда уникалните си по характер сгради, влагайки съвременни технологии и материали, прецизно изпълнение и цялостна иновативна архитектура.

Точно това вече търси съвременният жител на един голям град – приветлива и защитена среда, в която е разположено жилището му, която може да му осигури необходимите спокойствие и почивка. Удобства не само в собственото му жилище, но и в организацията на общите части на сградата. Местоположение, което да му даде възможност за бързи комуникации, но и добра панорама и свеж въздух, допринасящи за качеството му на живот.

Информация за продажбата на апартаменти може да получите на телефони 052 610 746 и 088 212 2212, ел. поща sales@planex.bg или на https://RealtyPlanex.com.