Киро “Скалата” : Не съм трошил камери и не съм пребил никого
Киро “Скалата” : Не съм трошил камери и не съм пребил никого / netinfo
“Не съм трошил камери и не съм бил жени”. Това заяви Кирил Вълчев, по известен като “Скалата” на среща с журналисти във връзка със скандала от изминалата нощ.

Инцидентът е станал около 1 и 30 на крайбрежната алея, близо до входа на известна дискотека, където Киро “Скалата” е бил на промоция на новия албум на Джина Стоева.

Фитнес маниака е бил пресрещнат от телевизионен екип с камери, микрофони и светлини. По думите на “Скалата” екипът нямал отличителни знаци и не се представили, за което той ги помолил неколкократно да прекратят снимките.

След като това не станало, афектираният атлет взел една от трите камери и я оставил в колата си, изваждайки видеокасетата. По късно предал камерата на автопатрул минаващ по крайбрежната алея.

Едва по-късно “Скалата” разбрал, че това е екип на скандалното предаване на Албена Вулева “Сигнално жълто”. В същото време обаче Албена Вулева сигнализирала в Първо РПУ за отнетата камера, която според нея е на стойност 12 хил. лв.

Така се стигнало и до задържането на Киро “Скалата” в Първо РПУ, там той се срещнал с Албена Вулева за изясняване на случая. Около 10 часа тази сутрин дежурният прокурор от районна прокуратура Варна постановил, че няма доказателства за задържането на “Скалата”, защото е унищожена само видеокасета, а камерата се намира в Първо РПУ.

По адрес на Албена Вулева Киро “Скалата” коментира, че е “злобна комплексарка” и ще подаде жалба срещу нея или ще я съди за уронване на престижа си.