/ ThinkStock/Getty Images
Предполагаемата причина за инцидента в дома на колела е техническа неизправност във вентила на газовата бутилка
Собственикът на кемпер пострада при опит да гаси пожар в превозното средство. Инцидентът е станал на варненската улица „Хаджи Димитър” към 14.20 часа в събота, 27 април, информират от варненската полиция.

Жена е в болница след среднощен пожар във Варна

Стопанинът на кемпера е получил изгаряния по ръцете. При пожара са били увредени газова бутилка и шкаф. Предполагаемата причина за инцидента в дома на колела е техническа неизправност в редуцир вентил на газовата бутилка. 

Техническа неизправност стана причина за пожар в автобус от масовия градски транспорт. Към 11.20 часа, на 29 април возилото се намирало в местност Боровец, когато възникнал огънят. Увредена е била изолация в двигателния отсек. Няма пострадали хора.

Варненец е с тежки изгаряния след пожар заради газова бутилка

Кухнята на апартaмент на ул. „Люлебургас” горя
при пожар в следобеда на неделя, 28 април. Причина за инцидента е късо съединение на проточен бойлер. Унищожен е електрическият уред, опушени са 10 кв. м стени. Няма пострадали хора.

Късо съединение стана причина за пожар и в кухнята на апартaмент на ул. "Никола Козлев". Сигналът за инцидента там е постъпил към 11.00 часа на 25 април. Унищожени са електрически уреди и домашно имущество, мебели, опушени са 150 кв. метра стени.

Пожар унищожи барака и дървена беседка в с. Шкорпиловци. Инцидентът станал в понеделник, 29 април, към 15.20 часа. Предполагаемата причина за пожара е небрежност при боравене с открит огън. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК