/ mtvvarnabeach.com
Тепърва предстоят още изненади, свързани с изпълнителите на MTV Presents Varna Beach. До десетина дни ще бъде обявено името на топ диджей, който ще се включи в мащабното шоу на MTV на Южния плаж във Варна. Това обяви Робърт Куърк, президент на един от организаторите ROQU Media.

За концерта тази година се очакват много повече хора, а билетите се продават два пъти по-бързо от миналата година. Пропуските се купуват в цяла Европа. Подобно на миналата година, се очакват зрители и от Австралия, отбеляза Куърк. Той разкри още, че сцената тази година ще бъде още по-грандиозна и с различен дизайн. 

Общината удря рамо за второто издание на MTV presents Varna beach

19 полета на седмица от Германия ще извършва новият партньор на събитието -  нискотарифната авиокомпания SunExpress. Полетите свързват Варна с 9 германски градове. 

Грандиозното музикално събитие ще се състои на 12 август, неделя на Южния плаж във Варна. Световната звезда Рита Ора е първият хедлайнер с потвърдено участие.

Американският рапър и продуцент Redfoo и Party Rock Crew също ще участва в концерта. Към списъка с участниците се присъединиха  Years&Years. Дуетът R3wire&Varski пък ще зарадва с хитовете си варненци за втора поредна година. Българските артисти - Дара, Криско, Павел и Венци Венц, Тита и 4Magic, също ще бъдат част от събитието.

Рита Ора идва за шоуто на Varna Beach 2018

„Преговарянето с изпълнителите винаги е предизвикателство. Когато те получат покана за шоу на място, където никога не са били, има известни затруднения. Но нашите стандарти са изключително високи и те приемат покана и идват. След това резултатът е феноменален”, сподели още Робърт Куърк.  

live.varna.bg

„Няма много събития, които да се случват директно на плажа, и това е предизвикателство и за самите артисти”, отбеляза главният организатор на мащабното шоу.

Концертът на MTV във Варна с престижна награда

Първият концертът MTV Presents Varna Beach се проведе през юли миналата година на Южния плаж и бе посетен от над 30 000 души. В грандиозното шоу взеха участие 10 световноизвестни изпълнители, както и звезди от родната сцена. Едночасовият филм за концерта се върти по всички канали на MTV, като се гледа в 164 страни по света.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook
ТУК