Гледат при закрити врати делото срещу изверга от Генерал Киселово
Гледат при закрити врати делото срещу изверга от Генерал Киселово / netinfo
При закрити врати на 13 юли в Девненския районен съд ще се гледа делото срещу Несрин Кязимов на 32 години от Генерал Киселово, обвинен в извършването на три престъпления - хулиганство с особена дързост и цинизъм, изнудване на две момчета от същото село и блудство с едното от тях. Това съобщиха от пресслужбата на Варненски окръжен съд.

Пред съда ще застанат и двама съучастници на Кязимов. Танжу Абдурахманов на 30 и Данаил Димитров на 29 години от Варна. Двамата ще отговарят пред закона за хулиганските действия и изнудването на двете момчета, извършено в съучастие с Несрин, а Абдурахманов и за отвличането на едно от тях.

В обвинителния акт се посочва , че на 3 март тази година в с. Ген. Киселово, община Вълчи дол, Варненска област, тримата в съучастие извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред.

С особена дързост и цинизъм Несрин, а след това и другите двама обвиняеми нанасяли последователно побой над двете непълнолетни момчета. Тежкият инцидент се разигравал в продължение на часове в заведението на Кязимов.

С юмруци, ритници и с бухалка те удряли децата в главите, гръдния кош и на други места по тялото. Едното от момчетата е било принудително държано в багажника на колата на Абдурахманов.

Несрин Кязимов настоявал, че младежите са го обрали преди време и му дължали пари. Именно заради твърдяната от Кязимов кражба на кабели младежите и дори майката на единия от тях са били изнудвани за пари.

Компанията се гаврила по най-циничен начин с момчетата, а Несрин блудствал с едно от тях. Освен телесните повреди непълнолетните момчета имали нанесени и много тежки психически травми. В настоящия момент те се нуждаят от медикаментозно и психотерапевтично лечение .

За да насрочи делото при „закрити врати” съдът е взел предвид, че визираните в обвинителния акт начини на извършване на две от престъпленията, съдържат описания на действия извън общоприетите норми на нравствствеността. За пострадалите непълнолетни лица е настъпило постравматично стресово разстройство, налагащо провеждане на лечение.

С оглед предотвратяване на разгласяване на обстоятелства от личен характер за пострадалите лица, делото ще бъде разгледано при закрити врати на 13 юли тази година.

За хулиганските действия, извършени с дързост и цинизъм законът предвижда наказание до 5 години лишаване от свобода. Изнудването се наказва със затвор от 1 до 6 години и глоба от 1000 до 3000 лв. От 2 до 8 години лишаване от свобода е наказанието за блудство, а за отвличане – до 2 години затвор.