ГЕРБ-Варна прекрати членството на 5 души
ГЕРБ-Варна прекрати членството на 5 души / netinfo
Членството на 5 души в политическа партия ГЕРБ – Варна е прекратено с решение на Изпълнителната комисия на партията.. Това са Мартин Златев от район „Аспарухово” и Огнян Къчев, Александър Топалов, Михаил Игнатов и Наталия Решовска от район „Приморски”. Основанието се базира на Устава на политическата сила в частта му за „поведение, което е несъвместимо с ценностите и целите на ГЕРБ или уронва престижа на партията”.

Съгласно решението Мартин Златев е освободен и от Управителния съвет на ПП ГЕРБ в „Аспарухово” . Същото важи и за Огнян Къчев в качеството му на организационен секретар на „Приморски”. Наталия Решовска е освободена и като член на Управителния съвет на ПП ГЕРБ в район „Приморски”. От ръководния орган в районната организация е освободен и Дилян Годжуков.

В решението се посочва още, че Красимир Терзийски е освободен като член на Управителния съвет на ПП ГЕРБ в район „Одесос”. Изпълнителната комисия освободи като членове на УС на ПП ГЕРБ - Варна Павлина Симеонова и Стоян Ненов.

В община Суворово Изпълнителната комисия на партията освободи като временен общински ръководител Атанас Косев и утвърди за такъв Зарина Бъчварова до провеждане на ново събрание. Красимира Анастасова е утвърдена за общински ръководител на ПП ГЕРБ в Долни Чифлик, а за организационен секретар - Донка Асенова.