ГЕРБ-Варна открива предизборната си кампания с голям концерт
ГЕРБ-Варна открива предизборната си кампания с голям концерт / netinfo

ГЕРБ – Варна ще открие предизборната си кампания с голям концерт, на който са поканени всички жители и гости на града. Той ще се състои тази вечер от 18, 30 ч. пред Фестивалния и конгресен център. В присъствието на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов на сцената ще излезе кандидатът за кмет на Варна Кирил Йорданов, кандидатите за общински съветници от партията, както и всички кандидати на ГЕРБ за кметове на общини от Варненска област.
В програмата на концерта са включени изпълнителите Силвия Кацарова и Веселин Маринов, както и ансамбъл „Българе”. Участие ще вземат актьорите Любомир Нейков, Ненчо Илчев, Кръстю Лафазанов, Васил Драганов, Димитър Рачков, Мария Игнатова, Мария Сапунджиева и Герасим Георгиев – Геро.

Също днес, Цветан Цветанов и Павел Димитров, народен представител и областен координатор на ГЕРБ – Варна, ще посетят всички общини от областта, за да поставят официалното начало на местните предизборни кампании. Обиколката започна в 9 ч. от община Бяла и ще приключи в 16,40 ч. в община Аксаково.

Кандидатът за кмет Кирил Йорданов и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Николай Апостолов, Иван Портних, Николай Пашов, Николай Георгиев и Даниела Домова ще бъдат в 12,30 в мобилния щаб на партията. Той е разположен пред входа на Фестивалния и конгресен център. Гражданите, които посетят щаба, ще могат да разговарят лично с кандидатите и да получат отговор на интересуващите ги въпроси.
Мобилният щаб вече функционира и ще остане отворен за варненци през целия неделен ден.