ГЕРБ - Варна: Няма да позволим България да изпадне в колапс
ГЕРБ - Варна: Няма да позволим България да изпадне в колапс / netinfo

ГЕРБ е отговорна партия. Всички ние няма да позволим България да изпадне в колапс. Това заяви кандидатът за народен представител от варненската листа на ГЕРБ Свилен Крайчев. Той бе част от екипа, който бе вчера във Ветрино и се срещна с жители на общината.

С резултатите си на евроизборите показахме, че ГЕРБ е най-силната партия в България. Ясно е, че ние сме алтeрнативата, обърна се към хората Павел Димитров, ръководител на ГЕРБ – Варна и кандидат за народен представител. Моля ви да убедите близките си да гласуват, защото ниската избирателна активност обслужва партии като БСП и ДПС, добави той.

Димитров сподели, че решението на варненската група, която евентуално ще влезе в парламента, е да направи нещо ново. Всеки понеделник ще имаме приемни във Варна. Ще обикаляме общините, за да научаваме от хората по места за проблемите им и да се отчитаме пред тях за свършеното, каза ръководителят на ГЕРБ – Варна. От думите му стана ясно, че всички кандидати за депутати от ГЕРБ са подписали декларация, че ако 3 пъти отсъстват от заседания на Народното събрание без основателни причини, сами ще напуснат парламента.

Във връзка с въпросите на жителите на Ветрино за финасовата криза, Свилен Крайчев заяви: „Откакто се помня все сме в криза. Най-лошото в момента е, че бюджетът се харчи наистина като за последно на принципа „след нас и потоп” . Бъдещето на страната ни е в европейските фондове. С победата на ГЕРБ парите от тях трябва да дойдат тук при общините. Ние сме за децентрализация, а това означава, че вие трябва да поставяте проблемите си и да настоявате те да бъдат решени.”

Един от акцентите в програмата ни е здравеопазването. Прословутата реформа в тази сфера така и не се състоя, както се очакваше. Нашата цел е хората в по-малките градове и в селата да получат също качествени услуги, заяви и д-р Светослав Неделчев, кандидат за народен представител и ръководител на ГЕРБ в Провадия.

След срещата с гражданите във Ветрино бе открит нов клуб на ГЕРБ. Той се намира в центъра на града, в близост до общината.