Евгения Александрова: Полицията не си върши работата
Евгения Александрова: Полицията не си върши работата / netinfo
Инцидентът с общинския координатор на "Атака" дава отговор на два основни въпроса - че във Варна има твърде много криминогенни фактори и че полицията не си върши добре работата. Това заяви в интервю за Дарик областният координатор на "Атака" - Варна Евгения Александрова.

"Очевидно частната охранителна фирма "Дага полис" не е в състояние да осигури спокойствието и сигурността на гражданите. За мен е твърде странно, когато човек се разхожда в 4 следобед в Морската градина, той да бъде набит, изтласкан и стъпкан някъде из алеите. Това буди у мен чувства на съжаление, нещастие и възмущение. И за пореден път си задавам въпроса, какво правим и защо живеем в тази абсурдна държава? Може би отговорът на този въпрос се крие само в едно - всички ние трябва да променим тази абсурдна действителност" - коментира Александрова.

Тя е категорична, че отказът на дежурния в ОДП да приеме жалбата на Цвета Георгиева е на политическа основа и показва двойнственото отношение и незаинтересоваността на полицията спрямо обществения ред и сигурността на гражданите.