Джиков подари хип-хоп вечер на младите варненци
Джиков подари хип-хоп вечер на младите варненци / Предизборен щаб

Привържениците и симпатизантите на кандидата за кмет на Варна с №49 Добромир Джиков показаха, че освен че са сериозни и ангажирани с обществените дела, могат и да се забавляват. В петъчната вечер около 400 варненски младежи танцуваха в различните стилове на нощна Варна. В клуб “Комикс” владиславовския рапър DREBEN G радва своите почитатели до малките часове на ноща.

Представянето, което бе подарък за варненци от кмета на район “Владислав Варненчик” и кандидат за кмет на Варна Добромир Джиков премина с бранда “Активни граждани”, под мотото “Black in the business” и бе насочено към хип-хоп и ар енд би аудиторията. Почитателите на тази музика знаят, че ключов в творчеството на DREBEN G е Kварталът. Той тръгва от групата “Квартални братя”, a един от соловите му албуми е “Квартални истории”.

Пред dzhikov.com DREBEN G заяви, че през последните 4 години “Владиславово” се е превърнал в най-хубавия квартал на Варна. По същото време активните студенти се радваха на дискотека в модерния Комплекс “Девора”, до ВСУ. Там танците бяха в друг жанр, но настроението бе също така приповдигнато. И на двете места младежите и девойките получаваха гривни с надпис “Обичам Варна”, като продължение на кампанията “Активни граждани”, която цели повишаването на избирателната активност.