Дора и Диего повеждат есенния събитиен маратон в Grand Mall
Дора и Диего повеждат есенния събитиен маратон в Grand Mall / netinfo

С наситена програма стартира есеният събитиен сезон в Grand Mall. Най-големият търговски център във Варна посвещава септември на серия от полезни и занимателни дейности, свързани с новата учебна година.

На 14.09., неделя, от 11 ч. Дора и Диего повеждат есенния маратон от забавно-поучителни занимания за най-малките. Приключенията на любознателните герои ще радват малчугани и родители с подаръци и изненади за всички на етаж 2 на търговския център. Варненските деца ще имат привилегията да се срещнат първи със своите любимци, защото морският град е стартовото място на есенното турне на Дора и Диего, организирано от издателство „Колибри“.

Една истинска езикова учебна година в мола започва тази събота с Open English Hour - безплатни курсове по английски език. Курсовете ще се провеждат всяка събота до края на декември с начален час - 17 ч. на етаж 1. Съорганизатор е Berlitz, а програмата за септември е с мото „Укротители на дракони“ и включва интригуващите теми „Какво могат драконите – Части на тялото и свързани действия“ – на 13.09., „Как изглеждат драконите – Цветове на дракони и числа“ на 20.09. и „Как се хранят драконите и с какво – животни и свързани действия“ на 27.09.

Обичаният от децата Art куклен театър, който събира малките приятели на сценичното изкуство, идва с нови заглавия на куклени трупи от страната всяка събота от 11 часа на етаж 2. Тази събота спектакълът е „Полет, пролет и прозорец“ на Държавен куклен театър Търговище. На 20.09. Димитър Ялнъзов ще поднесе представлението „Обувките, в история една“ по Пиер Грипари, а на 27.09. актьорите от Държавен куклен театър „Дора Габе“ от Добрич ще срещнат децата с „Кучето, което се научи да лае“. Входът за спектаклите е свободен.

И за да е още по-силен образователният елемент, всички събития в мола в носят и възможност за получаване на стикер в томболата с награда курс по английски език в English Academy. При покупка в Grand Mall на стойност над 20 лева всеки печели един Grand стикер, който може да се вземе срещу представена касова бележда от периода на кампанията от щанд Информация. Там предоставят и промокарта за събиране на 10 Grand стикера, а подробности за условията на томболота могат да се открият в сайта www.grandmall-varna.com и във Фейсбук страницата на Grand Mall. Наградите са 6 курса по английски език и ще бъдат изтеглени на 03.01.2015, 03.04.2015 и 29.06.2015.

Голямото есенно събитие в Grand Mall - традиционното варненско автомобилно изложение Grand Auto ще отвори врати на 25 септември. До 05.10. ще можем да видим премиерите за сезона на най-популярните у нас автомобилни марки и горещите оферти на фирмите вносители във Варна. Очаквани от познавачите са възможностите за тестове и специалните цени, които вносителите осигуряват за дните на изложението.
Очаквайте скоро подробна информация за Grand Auto 2014.