Днешните серенади - романтика под балкона... и не само
Днешните серенади - романтика под балкона... и не само / sxc.hu
Серенада по варненски
74294
Серенада по варненски
  • Серенада по варненски

В ерата на mp3-ките и смартфоните, да подариш серенада на любим човек може и да изглежда леко демоде. Все още обаче има романтици, които поръчват изпълнение на любовна песен под прозореца на любимия човек.

Във Варна серенадите се поръчват по-често от дами, разкрива пред Дарик Ивелина Георгиева - управител на парти агенция. А пролетта и лятото са сезоните с най-много организирани романтични песни под балкона.

В днешно време обаче серенадите не се изпълняват само под прозореца. Романтичните изненади вече се правят и в ресторанти и офиси. Изненадата включва певица и китарист, облечени в червено и черно. Всяка серенада започва с послание, след което се изпълняват 3 романтични парчета в съпровод на акустична китара.

Съвсем естествено, любовните балади са най-предпочитани за серенадите във Варна. Има и един случай, в който за романтичната изненада е поръчана попфолк балада.

Кои са най-желаните песни за серенадите във Варна? И колко може да ви струва една подобна романтична изненада? Чуйте в звуковия файл...