/ ThinkStock/Getty Images
Девет души са ранени при челен сблъсък между два автомобила край Варна. Тежката катастрофа е станала на около 15:30 часа, на 10 март на пътя за град Вълчи дол. 

21-годишен водач на „Сеат” е навлязъл  в лентата за насрещно движение и се ударил във „Фолксваген”.  Младият водач и двама негови спътници са настанени в болница. Най-тежко е състоянието на 18-годишно момиче, което с черепно-мозъчна травма и за живота му има опасност за живота й. 

Две жени и 3-годишно дете, които са били в другата кола, също са приети за лечение. Другите пострадали при инцидента са се разминали с по-леки травми.

Още седем души са ранени в катастрофи през почивните дни, а шофьор на „БМВ” загина в град Долни Чифлик. Както Дарик вече съобщи 44-годишният мъж се блъсна последователно в бетонен стълб и бетонна ограда, след което колата се преобърна и той почина на място. 

61-годишна жена е със счупени крака, след като е била пометена на пешеходна пътека в центъра на Варна. Пострадалата е пресичала на кръстовището на улиците „Бачо Киро” и „Русе”, когато е била ударена от „Мазда”, управлявана от 54-годишна водачка. 

Други две жени са настанени в болница с фрактури, след като 19-годишна шофьорка не спря на знак „Стоп” и се блъсна в преминаваща кола. Велосипедист е с травми, след като пиян се удари в паркиран автомобил на варненската улица „Кестен”. Проверката с дрегер му е отчела 1,37 промила алкохол.