Да се върнеш в джаза
Да се върнеш в джаза / netinfo
По-голямата част от клиентелата на капанчетата по крайбрежната алея са хора, с които човек не може да говори нормално, нито пък си струва да ги помни. Може би защото повечето заведения край морето са създадени с идеята да бъдат долнопробни кръчми, за да задоволяват потребностите на масовия клиент.

За щастие там край морето няма само кръчми и мутренски дискотеки, пред които се разиграват среднощни екшъни с участието на охраната.

Има и клубове, които събират интересни хора от цял свят. Там човек може не само да танцува, да пие и да дивее, но и да се запознае с интересни хора, с които да поприказва, да се посмее и да обмени ценен опит.

Един от тях е Ивайло Николов - по професия строителен бос, а по душа джаз китарист и басист. Когато бил на 13 години той помолил баща си да му купи китара, но той категорично отказал и му цитирал поговорката "Музикант къща не храни". След това обаче малкото дете се превръща в крупен бизнесмен, който използва парите си, за да се върне обратно към живота, за който някога е мечтал.

Чуйте какво разказа Ивайло Николов пред Дарик радио: