Да помогнем на Виктор!
Да помогнем на Виктор! / netinfo

32-годишният варненец Виктор Николов има спешна нужда от животоспасяваща бъбречна трансплантация в немска клиника. Операцията струва 120 хиляди евро - сума, непосилна за семейството на Виктор. Затова младият мъж се обръща към всички съпричастни българи, които въпреки изпитанията на времето не са изгубили човешкото в себе си и в навечерието на Коледа могат да помогнат и да зарадват не само най-близките си хора.

"Молбата ми е всеки, който желае и има възможност да помогне, да се озове на моя ЗОВ ЗА ПОМОЩ!", пише Виктор в сайта www.helpforviktor.com. Там можете да научите всичко за здравословния проблем на Виктор, да прочетете разтърсващия му разказ за "нощните хора", да разгледате снимките с невръстната му дъщеря и да научите номерата на дарителските сметки.

Ето най-важните моменти от обръщението Виктор към читателите на сайта www.helpforviktor.com.  До юни 2009 година младият мъж почти не е боледувал. Кошмарът започнал след вирусна инфекция. Последвали неадекватни прегледи и безумни медицински процедури във варненските болници, за да се стигне до страшната диагноза "бъбречна недостатъчност", потвърдена и от специалистите в Александровска болница. Така вече две години и половина младият мъж е на хемодиализа, защото бъбреците му не могат да прочистват кръвта.

Диализата изсмуква всичко от теб, докато накрая не останеш бледо копие на собсвеното си Аз, споделя Виктор.  Органите започват да се скапват един по един  и се превръщаш в негоден за трансплантация. От там се превръщаш в жив труп, тежест за околните и единственото, което остава, е да чакаш Смъртта да ти разпише сметката в края. В България този процес е ускорен в пъти повече заради некачествената техника и недостига на лекарства. Бъбреците ми са се свили до такава степен, че вече единственият начин остава трансплантирането на нов бъбрек. Майка ми искаше да стане донор, но след направените изследвания в Правителствена болница се оказа, че тя не е подходяща. Баща ми е с кръвна група АB, а аз съм В. Направихме много проучвания за други болници в Европа, изпратихме епикризи и други медицински документи в много клиники и получихме оферта от Германия. Там ни обясниха, че правят успешни трансплантации от донор с друга кръвна група. Това е лъч светлина и надежда, че мога да получа нов бъбрек, за да живея пълноценно, както доскоро, пише Виктор.


Facebook страница: http://www.facebook.com/helpforviktor

Дарителски сметки:


В лева: BG96FINV91501315130703
В евро: BG18FINV91501315132301
BIC: FINVBGSF | Първа Инвестиционна Банка
Титуляр: Виктор Николов

Е-mail за дарение през PayPal: viktornikolov79@gmail.com

КИН код за дарение през ЕPay: 3745121862