Да помогнем на едно болно дете!
Да помогнем на едно болно дете! / netinfo

6-годишният Горан Костадинов Димитров се нуждае от спешна животоспасяваща операция в чужбина. На 16-ти април тази година той претърпява хирургична интервенция в "Пирогов" заради урологично заболяване. След нея лекарите съобщават на родителите му, че са отстранили част от злокачествено образувание, но останалата част от него е на труднодостъпно място и не може да бъде премахната. Медиците казват, че няма надежда и отказват да оперират повторно.

След направено хистологично изследване, седмица след операцията, е поставена диагноза - Ембрионален рабдомиосарком. Става ясно, че Горан може да бъде спасен, но само след лечение в чужбина. По първоначални разговори с медици от клиника в Германия операцията ще струва около 100 хиляди евро. Сумата е непосилна за семейството на детето, а бързината за Гого е от жизнено важно значение.

Близките и приятелите на Горан, сред които са и членовете на Българската асоциация по киокушин карате, където той е тренирал преди да се разболее, молят за помощ всички, съпричастни към съдбата му. Ако желаете да дарите средства за лечението на детето, можете да го направите като внесете сума по банковата му сметка, или се свържете с майка му София Димитрова.

София Димитрова - 0898482372

Банкови сметки в банка ДСК ЕАД:

Горан Костадинов Димитров

IBAN BG 29 STSA 93 00 00 17 049 161 - в лева

IBAN BG 06 STSA 93 00 00 17 049 187 - в евро

BICCODE STSABGSF