Бременни варненки ще мерят коремите си
Бременни варненки ще мерят коремите си / netinfo
Българският букмейкър „Еврофутбол” организира „Най-масовото мерене на кореми” във Варна. Меренето започва в 10:30 ч. в ПФОЕ МОЛ Варна, ет. 2. Проявата е част от благотворителната кампания „Ние чакаме бебе”, която букмейкърската къща провежда от края на януари. Варна е петото населено място в страната, в което се провежда подобен хепънинг, целящ да повиши информираността на бъдещите родители за протичането на здравословна бременност.

Поканени да вземат участие са всички желаещи майки и татковци, както и техните роднини. Те ще получат разнообразни награди, сред които и добилия голяма популярност дневник-календар на бъдещите родители, както и информационната брошура, разясняваща правата на бременните „Аз ще ставам майка”. Водещ на събитието ще бъде Крум Савов от Нова телевизия. Официален гост ще бъде д-р Диана Димитрова – Председател на Асоциацията на „Училищата за бременни” и заместник директор на Медицинския колеж във Варна.

Специално жури ще определи откроилите се участници в инициативата в различни категории. Те ще получат специални награди на PIGGY’S HOUSE. За първо място детският магазин е подготвил - шампоан за вана Bubhen 200 мл.; лигавник, шише с каучуков биберон и лъжичка на HIPP; подхранващо олио 25 мл., хидратиращ крем 6 мл. и крем против подсичане 10 мл. на HIPP. Поощрените ще си тръгнат също с награди от PIGGY’S HOUSE: почистващ гел - 250 мл; физиологичен разтвор – 8 ампули по 5 мл; плюшена гривна Baby Fehn, дамски и мъжки парфюм – по 1,5 мл.

Всички бъдещи родители, дошли в ПФОЕ МОЛ Варна, ще си тръгнат с тениска „Печелиш и помагаш”. Ще се раздават безплатно и списанията „9 месеца” и „Стандарт за здравето”.